Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Translate

6 Eylül 2012 Perşembe

Seabird

   Hani demiştim ya hoşçakalın diye,gidemedim:))))Uçağın saatinde telefonda konuştuğum bayan nasıl olduysa bir hata yapmış.Üç saat sonra kalkıcak uçak için bizi saat on buçukta oraya çağırmış.Ancak,ki atalar bu konuda hiç yanılmamış her şerrin sonunda bir hayır vardır demişler çok  doğru demişler.Seabird yetkilileri hatalarını kabul ettiler ve bizi koç müzesinde üç saat misafir ediceklerini söylediler.Bizi kendi arabalarıyla koç müzesinin önüne kadar bıraktılar ve istediğimiz herşeyi yiyip içebileceğimizi ve şirket tarafından her türlü masrafımızın karşılaşılacağını söylediler;)
   Koç müzesinin önünden yıllarca geçmeme rağmen bir kez bile içini gezme fırsatım olmadı.Orası sanki farklı bir dünya.Eğer gemilere ve arabalara ilginiz varsa sizin için mutlaka görülmesi gereken bir yer.Bizim kara şimşek'in arabasıda orada.Eğer şimdiye kadar görmediyseniz daha fazla beklemeyin derim.Gitmişken Halat restaurantın yemeklerinide denemeyi ihmal etmeyin:))
    Bu arada uçuşumuz harika geçti.Kendimi sanki özel uçakla alaçatıya gidiyormuş gibi hissettim.Seabird  bence çok büyük kolaylık bozcaadaya seferlerinin olmasıda çok çok iyi,sizi saatlerce feribot kuyruğu beklemekten kurtarıyor.Duyduğuma göre Ata Demirer her hafta sonu Bozcaadaya gidiyormuş.Siz siz olun seabird yetkililerinin biletinizde hata yapması için dua edin:)Şahsen misafirperverliklerine bayıldım.....
























Bizim Amerikadaki :KITT Türkiyeye gelince olmuş GITT:))



Wearing,jumpsuit kikiriki,oxxo camouflage jacket,steve madden gladiators,

the most beautiful city from seabird...

7 yorum:

  1. tahank for a good comments.love your blog and your Snake Wrap earrings...

    YanıtlaSil
  2. Your blog is just awesome!!! Love this post!
    Check out my blog and maybe...follow?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank you lonela.I love your blog and following....

      Sil
  3. Great place! And love your pics, the quality is great :)
    Andrea in Fashion

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. This is my fist time been here.i love this place as well.name is museum of koc in İstanbul.hope you can visit....xxxx

      Sil
  4. I love love your parka and that place looks beautiful! So colorful. Would love if you could check out my blog, follow if you like =)

    -V
    http://stylishlyme.com/

    YanıtlaSil